Sastāvdaļas
5 olu dzeltenumi
3 ēd. kar. Dansukker Farīna cukura
250 g maskarpones siera
30 ml upeņu balzama
16 cepumu "Dāmu pirkstiņi"
200 ml atdzesētas espreso kafijas
Mērcei
100 g Dansukker Niedru sīrupa
100 g saldā krējuma
Instrukcijas
Tiramisu pagatavošana
Puto olu dzeltenumus ar Farīna cukuru, līdz cukurs izšķīst. Pievieno maskarpones sieru un turpina putot, līdz masa ir viendabīga. Pievieno balzamu, izmaisa. Cepumus piesūcina ar espreso kafiju un kārto uz šķīvja. Virsū liek maskarpones krēmu un tad atkal cepumus. Pasniedz ar mērci.
Mērces pagatavošana
Katliņā sajauc niedru sīrupu un saldo krējumu. Uz vidējas uguns vāra, pastāvīgi maisot, līdz masa ir sabiezējusi. Mērci pirms pasniegšanas atdzesē.
Receptes autors - Lauris Aleksejevs
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.