Šokolādes trifeļu kūkas

Apmēram 20

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

Kūkām
50 g šķidrā margarīna
2 olas
200 g Dansukker Muscovado cukura
180 g kviešu miltu
10 g cepamā pulvera
15 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
100 ml ūdens

Trifeļu masai
225 g tumšās šokolādes
150 ml saldā krējuma
100 g Dansukker pūdercukura ar šokolādes garšu
200 g sviesta vai margarīna

Glazūrai
125 g Dansukker pūdercukura ar šokolādes garšu
15 ml ūdens
5 ml eļļas vai šķidrā margarīna

Dekorēšanai
60 g Dansukker pūdercukura
10 ml ūdens
1 piparmētru eļļas piliens
Sarkanā pārtikas krāsviela

Instrukcijas

Puto Muscovado cukuru un olas, līdz iegūst gaisīgas putas. Samaisa miltus ar cepamo pulveri, iecilā olu putās. Iemaisa margarīnu un ūdeni. Ielej mīklu ietaukotā un ar miltiem izkaisītā cepampannā apmēram pusotra litra tilpumā. Cep krāsns apakšējā daļā 175°C apmēram 40 minūtes. Iedurot kociņu pārbauda, vai kūka ir pilnībā izcepusies.

Šokolādi, saldo krējumu un pūdercukuru katliņā samaisa un uz lēnas uguns karsē, līdz masa sabiezē. Iemaisa taukvielu, sakuļ. Atdzesē.

Samaisa kopā glazūras sastāvdaļas.

No kūkas nogriež 10 šķēles. Salipina kopā pa divām kārtām ar trifeļu masas palīdzību. Katru dubultšķēli sagriež 4 gabalos. Apkaisa ar pūdercukuru. Ar konditorejas uzgali virspusē uzzīmē trifeļu masas aplīti. Dekorēšanas sastāvdaļas samaisa kopā un uzliek uz kūkas aplīša viducī.

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Kokosriekstu un karameļu popkorns

Piektdienas atpūtas vakars

Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Chococoffee

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.