Šokolādes sirsniņas ar piparmētru šokolādes uzputeni

4 gab.
Šokolādes sirsniņas ar piparmētru šokolādes uzputeni
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

50 g baltās šokolādes

4 lēzenas sirdsveida kūku formiņas

Pildījumam
60 g konfekšu „After Eight”
1 ēd. kar. ūdens
15 g nesālīta sviesta
1 olas dzeltenums
1 olas baltums
2 ēd. kar. Dansukker baltā smalkā cukura

Ieklāj formiņās foliju. Izkausē balto šokolādi tvaika peldē. Apsmidzina formiņas ar šokolādi. Atdzesē, lai tā sacietē. Apgriež formiņas un noņem foliju.

Ieliek traukā „After Eight”, ūdeni un sviestu, tad novieto trauku virs katla ar karstu ūdeni, lai sastāvdaļas izkūst. Iejauc olas dzeltenumu. Saputo olas baltumu ar cukuru cietā masā un iemaisa konfekšu maisījumā. Ielej uzputeni baltās šokolādes formiņās.

Pēc izvēles rotā ar kūku garnējumiem, piemēram, mazām cukura sirsniņām vai sudraba lodītēm.

Šo recepti sastādīja

Dansukker