Šokolādes muss ar kazeņu biezeni

8 porcijas
Šokolādes muss ar kazeņu biezeni
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

    Kazeņu biezenis

    • 250 g kazeņu
    • 95 g Dansukker želejas cukura “Multi”

    Šokolādes muss

    • 100 g tumšās šokolādes (70%)
    • 2 ēdamkar. Dansukker pūdercukura
    • 3 ēdamkar. Dansukker Cukurniedru sīrupa
    • 1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
    • 1 olas dzeltenums
    • 200 ml saldā krējuma

    Biezeņa ogas un cukuru katliņā vāra 5 minūtes, tad atdzesē.
    Šokolādi sadrupina un izkausē mikroviļņu krāsnī vai ūdens peldē.
    Cukuru, sīrupu, sīrupu un olas dzeltenumu iemaisa izkausētajā šokolādē un atdzesē.
    Saldo krējumu saputo un ¾ krējuma pievieno šokolādes maisījumam. Pēc tam pievieno arī atlikušo putukrējumu.
    Dažas ogas no kompota iemaisa šokolādes masā, bet pārējās atstāj dekorēšanai.
    Musu kārto saldējuma trauciņos un ledusskapī atdzesē vismaz 1 stundu.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker