Šokolādes kūka

Šokolādes kūka

Aptuveni 20 gab.
Šokolādes kūka
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

300 g saldās riekstu masas (nugat)
100 g tumšās šokolādes
100 g mandeļu
100 g sarkano kokteiļu ķiršu
100 g rozīņu
3 ēd. kar. Dansukker pūdercukura ar šokolādes garšu
2 ēd. kar. ruma (pēc izvēles)

Ieklāj nelielā cepamformā (10 x 20 cm) sviestpapīru vai alumīnija foliju. Sasmalcinātu šokolādi un riekstu masu kausē ūdens peldē. Sasmalcina mandeles un kokteiļu ķiršus. Sajauc pūdercukuru un rumu (ja to izvēlas pievienot kūkai) ar kausētu šokolādi un saldo riekstu masu. Pievieno ķiršus un mandeles. Ielej masu formā un ļauj tai pastāvēt ledusskapī, līdz masa sastingst. Pasniedz sagrieztu šķēlēs kopā ar tasi kafijas.

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;