Sastāvdaļas
75 g tumšās šokolādes
200 ml saldā krējuma
3 ēdamkar. Dansukker želejas cukura Multi
1 ēdamkar. Dansukker Tumšā sīrupa
1 tējkar. Dansukker Vaniļas cukura
Beze gatavošanai
3 olu baltumi
180 g Dansukker baltā cukura
30 g Dansukker pūdercukura
Grauzdēti drupināti lazdu rieksti dekorēšanai
1-2 pilieni piparmētru eļļas vai esences
Instrukcijas
Šokolādi sadrupina. Krējumu un želejas cukuru uzvāra 30 sekundes un pārlej šokolādei. Pievieno Muscovado un vaniļas cukuru. Maisa, līdz masa viendabīga, salej formiņās un atdzesē.
Beze gatavošana. Olas baltumus un cukuru silda ūdens peldē, līdz cukurs izšķīdis. Pievieno pūdercukuru un puto 5-10 minūtes. Pievieno pāris pilienu piparmētru esences. Caur dekorēšanas tūtiņu izspiež cepurītes virs šokolādes krēma un apdedzina virskārtu, izmantojot virtuves liesmas pūtēju, Pārkaisa ar grauzdētiem, drupinātiem riekstiem.
No atlikušās beze masas pagatavo mazus beze riņķīšus.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.