Šokolādes cepumiņi ar rumā mērcētiem ķiršiem - Receptes

Šokolādes cepumiņi ar rumā mērcētiem ķiršiem

Šokolādes cepumiņi ar rumā mērcētiem ķiršiem
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

220 g tumšās šokolādes
160 g kviešu miltu
210 g Dansukker Tumšā Muscovado cukura
2 olas
100 g sviesta
10 g cepamā pulvera
100 g kaltētu ķiršu
100 ml ruma

Ķiršus pārlej ar rumu un ļauj izmirkt. Šokolādi izkausē karsta ūdens peldē. Sviestu atlaidina līdz istabas temperatūrai un samīca kopā ar Muscovado cukuru. Pievieno olas, tad miltus. Ķiršiem nospiež lieko mitrumu un arī iemaisa mīklā. Cepešpannu pārklāj ar cepampapīru un uzsilda cepeškrāsni. Mīklu uz pannas kārto piciņās, ievērojot lielu atstatumu vienai no otras, jo cepoties mīkla izplūdīs plānā kārtā. Cep 180°C apmēram 10-15 minūtes.

Receptes autori - Maija un Jānis Kairi
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker

;