Smiltsērkšķi, ingvers un tumšais Muscovado sīrups

Smiltsērkšķi, ingvers un tumšais Muscovado sīrups
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

500 g smiltsērkšķu
250 g Dansukker ievārījuma cukura
2 tējkarotes rīvēta ingvera
2 ēdamkarotes Dansukker tumšā Muscovado niedru cukura
2 tējkarotes Dansukker vaniļas cukura

Padoms! Ja nevēlies izmantot kauliņus, uzkarsē un nokās ogas pirms cukura pievienošanas.

Noskalo un notīri ogas.

Samaisi ogas ar cukuru viendabīgā masā. Pievieno pārējās sastāvdaļas. Vāri 3–10 minūtes atkarībā no tā, kādu konsistenci vēlies.

Noņem putas un iepildi siltās, tīrās burkās. Aizver burkas. Uzglabā vēsā vietā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker