Sastāvdaļas
6 bumbieri
1 citrona sula
400 ml ūdens
200 g Dansukker baltā smalkā cukura
200 ml skāba krējuma
30 ml Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
5 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
2 g malta kanēļa
Instrukcijas
Bumbierus nomazgā, izgriež serdes un sagriež daiviņās. Citronu sulu, ūdeni un sīrupu uzvāra. Ieliek katlā bumbieru daiviņas un nogriež uguni. Bļodā liek skābo krējumu, sīrupu, vaniļas cukuru un kanēli. Ar mikseri puto, līdz masa kļūst stingra. Siltās bumbieru daiviņas izkārto uz četriem šķīvjiem. Ar dekorēšanas uzgali vai karoti liek uz šķīvja nedaudz skābā krējuma masas. Pasniedz nekavējoties.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.