Siltā rabarberu un svaigā siera kūka ar kanēļa parfē

Siltā rabarberu un svaigā siera kūka ar kanēļa parfē
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

1 kg svaigā siera
3 olas
6 ēd. kar. Dansukker baltā smalkā cukura
1 ēd. kar. miltu
100 g rabarberu
4 ēd. kar. Dansukker Farīna cukura
1 ēd. kar. Dansukker kanēļa cukura
100 g ūdens
4 olu dzeltenumi
300 g putukrējuma

Svaigo sieru saputo ar olām un balto cukuru. Pievieno miltus. Rabarberus sīki sakapā ar nazi vai smalcinātāju un pievieno masai. Pilda formiņās un cep krāsnī 180°C 25 minūtes.

Farīna un kanēļa cukurus sajauc, pievieno 100 g ūdens un savāra sīrupā. Karsto sīrupu lēni lej uz olu dzeltenumiem, vienlaicīgi kuļot, līdz izveidojas stingras putas. Gatavu iemaisa putukrējumā. Masu saliek deserta trauciņos un saldētavā sasaldē.

Receptes autors - Lauris Aleksejevs




Šo recepti sastādīja

Dansukker