Sastāvdaļas
3 olas
6 ēd. kar. Dansukker baltā smalkā cukura
1 ēd. kar. miltu
100 g rabarberu
4 ēd. kar. Dansukker Farīna cukura
1 ēd. kar. Dansukker kanēļa cukura
100 g ūdens
4 olu dzeltenumi
300 g putukrējuma
Instrukcijas
Svaigo sieru saputo ar olām un balto cukuru. Pievieno miltus. Rabarberus sīki sakapā ar nazi vai smalcinātāju un pievieno masai. Pilda formiņās un cep krāsnī 180°C 25 minūtes.
Farīna un kanēļa cukurus sajauc, pievieno 100 g ūdens un savāra sīrupā. Karsto sīrupu lēni lej uz olu dzeltenumiem, vienlaicīgi kuļot, līdz izveidojas stingras putas. Gatavu iemaisa putukrējumā. Masu saliek deserta trauciņos un saldētavā sasaldē.
Receptes autors - Lauris Aleksejevs
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.