Siļķe ar Farīna cukuru

4 porcijas

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

8 viegli sālītas siļķes filejas gabali
3 ēd. kar. Dansukker Farīna cukura
sula no 1 citrona
4 ēd. kar. kviešu miltu
2 saputotas olas
3 ēd. kar. baltmaizes rīvmaizes
eļļa cepšanai

Piedevām
600 g ar mizu vārītu, tad nomizotu kartupeļu
2 ēd. kar. Dansukker Farīna cukura
šķipsna sāls
100 ml ūdens
50 g sviesta

Instrukcijas

Pagatavošana
Farīna cukuru sajauc ar citrona sulu un ierīvē siļķu filejas. Marinē vienu diennakti. Tad filejas panē miltos, olā un rīvmaizē un 40 sekundes cep lielā daudzumā sakarsētas eļļas.

Piedevu pagatavošana
Sakarsē pannu, uzber Farīna cukuru, sāli, uzlej ūdeni, pievieno sviestu un karsē, līdz izveidojas karamele. Pievieno kartupeļus, apbrūnina. Pasniedz ar siļķi.

Receptes autors - Lauris Aleksejevs
 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu šokolādes krēms Rocky Road

Lieldienu saldumi

Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Chococoffee

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.