Saulriets melleņu jūrā

Saulriets melleņu jūrā
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

1 kg iztīrītu mežrozīšu paauglīšu
2 glāzes ūdens
1 kg Dansukker baltā smalkā cukura
2 l melleņu
1 paciņa (330 g) Dansukker Marmelādes cukura
 

Rožu paauglīšus nomazgā, pārgriež uz pusēm, iztīra, pārlej ar ūdeni un vāra, līdz tie mīksti. Tad masu sablenderē, pievieno cukuru un vāra uz lielas uguns, līdz gatava. Mellenes noskalo, pievieno ievārījuma cukuru un vāra 5 minūtes, nepārtraukti maisot.
Abas masas kārto kārtām tīrās, siltās burciņās kārtās, aizvāko un uzglabā vēsumā.

 

Receptes autors – bērnu nams „Stikli”
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker