Sarkano kāpostu lazanja

4 - 6 personām
Sarkano kāpostu lazanja
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

6 lielas sarkanā kāposta lapas
500 g ķirbja
300 g kartupeļu biezeņa
200 g sviesta
5 olas dzeltenumi
6 ēd. kar. Dansukker gaišā Muscovado cukura
sāls un pipari pēc garšas
 

Kāpostu lapas 10 minūtes plaucē verdošā sālsūdenī. Ķirbi sarīvē, pievieno sāli, piparus un 2 olu dzeltenumus. Gatavam kartupeļu biezenim pievieno 3 olu dzeltenumus un kārtīgi izmaisa. Cepamformā liek pergamenta papīru un kārtās liek: kāpostu lapu, ķirbi, atkal kāpostu lapu, kartupeļu biezeni un atkal kāpostu lapu. Pārlej ar sviestā izkausētu gaišo Muscovado cukuru. Visu apsedz ar foliju un cep krāsnī 1 stundu 160°C. Pasniedz, sagriežot šķēlēs vai kvadrātos.

 

Receptes autors – Lauris Aleksejevs
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker