Sarkano greipfrūtu un klementīnu marmelāde

1 burciņa 40 minūtes
Sarkano greipfrūtu un klementīnu marmelāde
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 1 sarkanais greipfrūtus (180 g)
  • 2 klementīni (100 g)
  • 280 g Dansukker Ievārījuma cukura
  • 100 ml ūdens

Greipfrūtu un klementīnus nomizo un izfilē, atdalot daiviņu miziņas. Ja pie miziņām palicis mīkstums, no tā izspiež visu atlikušo sulu.

Augļu biezumus un sulu lej katliņā, pievieno cukuru un ūdeni. Vāra apmēram 10 minūtes. Nosmeļ putas. Lej tīrās, izkarsētās burkās, cieši aizvāko un uzglabā tumšā, vēsā vietā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker