Sastāvdaļas
1 ēd. kar. sāls
1 sarkanais kāposts (apmēram 750 g)
2 ēd. kar. Dansukker baltā smalkā cukura
40 g sviesta
400 ml korinšu sulas
Instrukcijas
Sadala sarkano kāpostu četros gabalus un izgriež kacenu. Smalki sagriež kāpostu un ieliek katlā, kurā ir izkausēts sviests. Pārkaisa kāpostu ar cukuru un brūnina to sviestā apmēram 10 minūtes.
Tad pievieno korinšu sulu un ūdeni, lai kāposts būtu tik tikko nosegts. Sautē kāpostu uz lēnas uguns apmēram stundu. Ja katlā izbeidzas ūdens, pievieno vēl ūdeni un sulu.
Kad kāposts ir izvārījies mīksts, pievieno tam sāli pēc garšas.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.