Santos café

4 krūzes
Santos café
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

20 g tumšās šokolādes
100 ml vārīta ūdens
1/4 tējk. sāls
700 ml stipras kafijas
1 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
1/2 tējk. smalki samalta kanēļa
8 Dansukker brūnie cukura graudi
4 plāni apelsīna miziņas gabaliņi (apmēram 1 x 5 cm)
80 ml ruma (pēc izvēles)

Izkausē šokolādi mikroviļņu krāsnī vai karstā ūdenī. Pielej vārītu ūdeni. Maisa, līdz konsistence ir viendabīga. Pielej kafiju, pieber vaniļas cukuru un kanēli un labi samaisa. Sasildītās krūzītēs ieliek pa 2 cukura graudiem, ielej kafiju un ieliek vienu apelsīnu mizas gabaliņu. Pēc vēlēšanās pievieno rumu.

Šo recepti sastādīja

Dansukker