Saldskābā pīles zupa ar šitake sēnēm

10 porcijas
Saldskābā pīles zupa ar šitake sēnēm
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

2 pīles stilbiņi
2,5 l dzidrā buljona
60 g citronzāles
400 g šitake sēņu
200 g sakņu dārzeņu
5 ēd. kar. Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
5 ēd. kar. sojas mērces

Sojas mērci sajauc ar cukura sīrupu un ieziež ar šo maisījumu pīles stilbiņus. Ietin folijā un cep krāsnī 180°C 1 stundu. Gaļu atdala no kauliem un sagriež plānās šķēlītēs. Sēnes un sakņu dārzeņus apcep.
Buljonu uzvāra, pievieno sakapātu citronzāli, sāli un piparus. Šķidrumu nokāš. Pasniedz galdā ar pīles gaļas gabaliņiem, apceptām sēnēm un sakņu dārzeņiem.

Receptes autors - Lauris Aleksejevs



Šo recepti sastādīja

Dansukker