Sastāvdaļas
2,5 l dzidrā buljona
60 g citronzāles
400 g šitake sēņu
200 g sakņu dārzeņu
5 ēd. kar. Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
5 ēd. kar. sojas mērces
Instrukcijas
Sojas mērci sajauc ar cukura sīrupu un ieziež ar šo maisījumu pīles stilbiņus. Ietin folijā un cep krāsnī 180°C 1 stundu. Gaļu atdala no kauliem un sagriež plānās šķēlītēs. Sēnes un sakņu dārzeņus apcep.
Buljonu uzvāra, pievieno sakapātu citronzāli, sāli un piparus. Šķidrumu nokāš. Pasniedz galdā ar pīles gaļas gabaliņiem, apceptām sēnēm un sakņu dārzeņiem.
Receptes autors - Lauris Aleksejevs
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.