Saldi piparots lasis

4 porc.
Saldi piparots lasis
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

2 tējk. čili pulvera
2 tējk. paprikas pulvera
2 tējk. ķiplokpiparu
2 ēd. kar. Ķīnas sojas mērces
75 ml Dansukker Zeltainā cukura sīrupa

 

600-700 g laša filejas bez ādas

Visas marinādes sastāvdaļas sajauc kopā biezā pārtikas maisiņā. Lasi noskalo aukstā ūdenī, sagriež četros gabalos un liek maisiņā, ko cieši noslēdz. Maisiņu labi sakrata, lai marināde pilnībā pārklāj laša gabalus. Tur ledusskapī vienu stundu. Lasi cep uz pannas no katras puses apm. 3-4 minūtes. Tad uzlej uz pannas atlikušo marinādi un uzsilda. Pasniedz ar svaigi vārītiem kartupeļiem un dārzeņiem vai salātiem.

Šo recepti sastādīja

Dansukker