Sastāvdaļas
2 tējk. čili pulvera
2 tējk. paprikas pulvera
2 tējk. ķiplokpiparu
2 ēd. kar. Ķīnas sojas mērces
75 ml Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
600-700 g laša filejas bez ādas
Instrukcijas
Visas marinādes sastāvdaļas sajauc kopā biezā pārtikas maisiņā. Lasi noskalo aukstā ūdenī, sagriež četros gabalos un liek maisiņā, ko cieši noslēdz. Maisiņu labi sakrata, lai marināde pilnībā pārklāj laša gabalus. Tur ledusskapī vienu stundu. Lasi cep uz pannas no katras puses apm. 3-4 minūtes. Tad uzlej uz pannas atlikušo marinādi un uzsilda. Pasniedz ar svaigi vārītiem kartupeļiem un dārzeņiem vai salātiem.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.