Sastāvdaļas
2 iepriekš sagatavotas bezē masas pamatnes* ar diametru 24 cm
300 ml saldā krējuma
200 ml liesa skābā krējuma
30 g Dansukker pūdercukura
50 g konfekšu "Daim"
75 ml iepriekš pagatavotas šokolādes mērces*
750 g zemeņu
Instrukcijas
Vienu bezē ripu ievieto veidnē ar noņemamām malām. Apslaka ar lielāko daļu no šokolādes mērces. Saldo krējumu ar pūdercukuru puto, līdz tas kļūst stingrs. Iecilā skābo krējumu un konfektes. Maisījumu pārsmērē pāri pamatnei un uzliek virsū otru bezē ripu. Apslaka ar atlikušo šokolādes mērci. Liek saldētavā uz vismaz 5 stundām. Kad izņem no saldētavas, ļauj, lai kūka 15 minūtes pakūst, tad tā ir gatava pasniegšanai. Pasniedz ar zemenēm.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.