Salami un kartupeļu omlete

2 porcijas
Salami un kartupeļu omlete
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

150 g kartupeļu
1 mazs sasmalcināts sīpols
kubiņos sagriezta puse sarkanās paprikas
100 ml kukurūzas graudu
50 g salami
3 olas
150 ml piena
1/2 tējk. sāls
2 tējk. Dansukker niedru cukura „Demerara”
apmēram 1/4 tējk. melno piparu

Nomizo kartupeļus, sagriež tos 1 x 1 cm lielos gabalos un izvāra mīkstus viegli sālītā ūdenī. Sagriež šķēlēs salami. Sakuļ olas. Piemaisa klāt pienu, sāli, cukuru un piparus.

 

Izkausē cepešpannā taukvielas un nedaudz apcep tajās sīpolus. Pievieno kartupeļus, salami, kukurūzu un papriku, samaisa. Uzlej virsū sakultās olas tā, lai tās vienmērīgi pārklātu pārējās sastāvdaļas. Cep uz mērenas uguns, līdz omlete malās ir palikusi cieta. Apgriež omleti un apcep no otras puses.
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker