Rupjmaizes un brūkleņu Panna Cotta

4 - 6 personām

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

350 ml saldā krējuma
3 ēd. kar. rupjmaizes rīvmaizes
1 sauja brūkleņu
110 g Dansukker želejas cukura „Multi”
1 tējk. Dansukker kanēļa cukura
Ogas dekorēšanai
 

Instrukcijas

Saldo krējumu uzvāra, pievieno kanēļa cukuru, želejas cukuru un rīvmaizi, kārtīgi izmaisa. Kad mazliet padzisis, pievieno brūklenes. Gatavo masu lej deserta trauciņos vai glāzēs un atstāj sastingt. Pasniedz dekorētu ar ogām.

 

Receptes autors – Lauris Aleksejevs
 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Pagatavo saldējumu

Kāpēc gan pirkt saldējumu, ja to var pagatavot pats! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās saldējuma receptes, bet tu, protams, vari eksperimentēt arī ar savām iemīļotākajām receptēm!

Kafijas pauze saulē

Uzklāj galdu kafijas pauzei pavasara saulītē! Šeit esam apkopojuši mūsu labākās receptes, kā pagatavot smalkmaizītes brīnišķīgai pēcpusdienai uz balkona, parkā vai dārzā.

Rabarberu laiks

Rabarberu pīrāgs ir klasisks gardums, taču kāpēc gan nepamēģināt pagatavot rabarberu smalkmaizītes vai rabarberu kompotu?

Ielūdziet draugus nobaudīt veldzējošus dzērienus

Mums ir labākās receptes, kas remdēs tavas un viesu slāpes.

Siera kūka dažādos veidos

Kāpēc gan svinībās tortes vietā galdā nelikt krēmīgu un maigu siera kūku? Siera kūka var būt dažādās variācijās, formās un garšās.

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot?