Rīsu pudiņš ar kaltētiem augļiem

4 porc.
Rīsu pudiņš ar kaltētiem augļiem
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

200 ml piena
100 g Dansukker Farīna cukura
200 g risotto rīsu
100 g kaltētu aprikožu
100 g kaltētu plūmju
100 g kaltētu ķiršu
200 g saldā krējuma

Katliņā ielej pienu, pievieno Farīna cukuru un rīsus. Maisot vāra uz lēnas uguns, līdz rīsi ir mīksti. Pēc vajadzības var pievienot vēl pienu. Kad gatavs, pievieno sagrieztas aprikozes, plūmes un ķiršus.

Pudiņu atdzesē un samaisa ar saputotu saldo krējumu bez cukura.

Pasniedz vēsu, pārlietu ar ogu mērci.


Receptes autors - Lauris Aleksejevs



Šo recepti sastādīja

Dansukker