Poļu sviesta un šokolādes kūka

Poļu sviesta un šokolādes kūka
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

 

140 g sviesta
140 g pūdercukura
13 g cepamā pulvera
2 g olu
200 g miltu
150 g dzērveņu ievārījuma
80 g tumšās šokolādes
80 g saldā krējuma
15 g izkausētas baltās šokolādes

 

Sviestu saputo ar pūdercukuru, pievieno olas. Gatavajā masā ar lāpstiņu iemaisa miltus un cepamo pulveri. Mīklu izliek uz 2 cepešpannām un cep 180°C līdz gatavībai.

Ievārījumu uzvāra un smērē uz biskvītiem. Augšpusi apsmērē ar izkausētas tumšās šokolādes un saldā krējuma maisījumu. Rotā ar balto šokolādi. Gatavo kūku sagriež nelielos gabaliņos.

Receptes autore - Natālija Fleganova

 

Šo recepti sastādīja

Dansukker