Sastāvdaļas
140 g sviesta
140 g pūdercukura
13 g cepamā pulvera
2 g olu
200 g miltu
150 g dzērveņu ievārījuma
80 g tumšās šokolādes
80 g saldā krējuma
15 g izkausētas baltās šokolādes
Instrukcijas
Sviestu saputo ar pūdercukuru, pievieno olas. Gatavajā masā ar lāpstiņu iemaisa miltus un cepamo pulveri. Mīklu izliek uz 2 cepešpannām un cep 180°C līdz gatavībai.
Ievārījumu uzvāra un smērē uz biskvītiem. Augšpusi apsmērē ar izkausētas tumšās šokolādes un saldā krējuma maisījumu. Rotā ar balto šokolādi. Gatavo kūku sagriež nelielos gabaliņos.
Receptes autore - Natālija Fleganova
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.