Piparkūku kēkss

Atzīme (0 gab)

Sastāvdaļas

200 g olu
350 g Dansukker Farīna cukura
250 g kefīra
2 g piparkūku garšvielas
2 g kanēļa
3 g Dansukekr vaniļas cukura
100 g brūkleņu ievārījuma
350 g kviešu miltu
5 g sodas
100 g sviesta

Virskārtai:
250 g Dansukker pūdercukura
30 ml ūens vai piena
Saldētas dzērvenes

 

Instrukcijas

Sviestu ar cukuru puto, pievienojot pa vienai olai. Pielej kefīru un pievieno brūkleņu ievārījumu. Sausās sastāvdaļas sajauc kopā un iecilā maisījumā. Lej cepamajā formā, kur ieklāts pergaments, vai liek papīra keksa formiņās. Cep krāsns vidusdaļā 175°C 20 minūtes. Rotā ar glazūru un sladētām dzērvenēm.
Glazūru veido no baltā pūdercukura un ūdens vai silta piena. Šķirdumu jāpievieno ļoti pakāpeniski, lai glazūra neizveidotos pārāk šķidra.

Receptes autore - Dina Gira

 

Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?

Lieldienu šokolādes krēms Rocky Road

Lieldienu saldumi

Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.

Blondīnes ar ērkšķogu marmelādi

Cepsim plātsmaizes pašas

Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.

Chococoffee

Lieliski sasilda aukstajā laikā

Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.

Pankūkas ar ābolu mērci un citronu krēmu

Pankūkas

Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.

Apelsīnu marmelāde

Citrusaugļu laiks

Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!

Šokolādes kūka

Burvīgā šokolāde

Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.