Piparkūku kēkss
Sastāvdaļas
200 g olu
350 g Dansukker Farīna cukura
250 g kefīra
2 g piparkūku garšvielas
2 g kanēļa
3 g Dansukekr vaniļas cukura
100 g brūkleņu ievārījuma
350 g kviešu miltu
5 g sodas
100 g sviesta
Virskārtai:
250 g Dansukker pūdercukura
30 ml ūens vai piena
Saldētas dzērvenes
Instrukcijas
Sviestu ar cukuru puto, pievienojot pa vienai olai. Pielej kefīru un pievieno brūkleņu ievārījumu. Sausās sastāvdaļas sajauc kopā un iecilā maisījumā. Lej cepamajā formā, kur ieklāts pergaments, vai liek papīra keksa formiņās. Cep krāsns vidusdaļā 175°C 20 minūtes. Rotā ar glazūru un sladētām dzērvenēm.
Glazūru veido no baltā pūdercukura un ūdens vai silta piena. Šķirdumu jāpievieno ļoti pakāpeniski, lai glazūra neizveidotos pārāk šķidra.
Receptes autore - Dina Gira
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.