Pīles fileja ar kardamona glazūru

4 - 6 personām
Pīles fileja ar kardamona glazūru
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

4 -6 gab. pīles filejas
12 kardamona ogas
1 kanēļa miza
100 ml sarkanvīna
6 ēd. kar. Dansukker Farīna cukura
1 ēd. kar. sviesta
sāls un pipari pēc garšas
 

Sviestu katliņā izkausē, pievieno kardamona ogas, kanēļa mizu, sarkanvīnu un Farīna cukuru, un vāra, līdz veidojas glazūra. Pīles fileju no abām pusēm apcep uz pannas, pārklāj ar pagatavoto glazūru un turpina cept krāsnī 8 minūtes 200°C. Pasniedz kopā ar sautētiem kāpostiem.

 

Receptes autors – Lauris Aleksejevs
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker