Persiku marmelāde ar baltvīnu un vaniļu

aptuveni 1 l
Persiku marmelāde ar baltvīnu un vaniļu
Vērtējums: ( 0 gab.)

Sastāvdaļas

1 kg nogatavojušos persiku
500 g Dansukker Ievārījuma cukura
100 ml baltvīna
2 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
 


Persikus nomizo, pārgriež un atbrīvo no kauliņiem. Sagriež tos mazos gabaliņos.

Katlā sajauc augļu gabaliņus ar vīnu un cukuru un vāra uz lēnas uguns, līdz masa sāk burbuļot. Pēc tam uz lielākas uguns vāra vēl 3 minūtes.

Tad noņem katliņu no uguns un noņem marmelādei putas. Iejauc marmelādē vaniļas cukuru un atstāj to uz 15 minūtēm.

Iepilda siltās, tīrās burkās. Aizvāko tās un uzglabā vēsā vietā.

Šo recepti sastādīja

Dansukker