Persiki ar mandeļu virskārtu

4-6 porc.
Persiki ar mandeļu virskārtu
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

1 skārdene konservētu persiku (800 g)
2 olas
100 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
100 g drupinātu mandeļu

Nokāš lieko šķidrumu no persikiem. Olas ar abiem cukuriem saputo gaisīgās putās. Iemaisa drupinātās mandeles. Saliek persikus ar apaļo sānu uz augšu uz ietaukotas cepešbļodas dibena. Olu maisījumu pārlej persikiem pāri. Cep krāsns apakšdaļā 200°C apmēram 20 minūtes. Pasniedz remdenu vai aukstu ar putukrējumu.

Šo recepti sastādīja

Dansukker