Panna cotta un rīsu pudiņš

4 porcijas 25 minūtes
Vai pēc Ziemassvētkiem pāri palicis rīsu pudiņš? Nemet ārā! Pagatavo no tā Pannacota rīsu pudiņu! Pannacota rīsu pudiņš ir patīkams deserts, kas papildinās pusdienas arī pēc Ziemassvētku svinībām.
Panna cotta un rīsu pudiņš
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

  • 300 ml gatava rīsu pudiņa
  • 200 ml putukrējuma
  • 70 g Dansukker želejas cukura “Multi”

Dekorēšanai

  • Avenes
  • Pistācijas rieksti
  • Dekoratīvas burciņas servēšanai

Saldo krējumu želejas cukuru katliņā uzvāra līdz burbulim un vēl apmēram 30 sekundes.

Dekoratīvās burciņās liek rīsu pudiņu, pārlej ar uzvārīto krēmu. Atdzesē. Gatavu dekorē ar svaigām avenēm un sadrupinātiem pistāciju riekstiem.

Šo recepti sastādīja

Dansukker