Sastāvdaļas
400 ml saldā krējuma
2 tējkar. Dansukker vaniļas cukura
75 g Dansukker želejas cukura Multi
1 ēdamkarote baltā karstvīna
Brūkleņu sagatavošanai
50 ml karstvīna
2 ēdamkar. Dansukker gaišā Muscovado cukura
50 g brūkleņu
Instrukcijas
Saldo krējumu, vaniļas cukuru un želejas cukuru uzvāra (30 sekundes), salej glāzēs un atdzesē. Uzkarsē karstvīnu kopā ar Muscovado cukuru, noņem no liesmas un pievieno brūklenes. Atstāj ievilkties vismaz 1 stundu. Pirms pasniegšanas ogas izņem no šķidruma un pārkaisa panna cotta krēmam.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Piektdienas atpūtas vakars
Piektdiena, iespējams, ir nedēļas labākā diena, un piektdienas atpūtas vakars ir labākais veids, kā nosvinēt darba nedēļas noslēgumu. Mums ir receptes tavam piektdienas atpūtas vakaram.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.