Panna Cotta ar karstām zemenēm

4 porcijas 15 minūtes
Panna Cotta ar karstām zemenēm
Vērtējums: (8 gab.)

Sastāvdaļas

  • 500 ml saldā krējuma
  • 1 kanēļa standziņa
  • Šķipsna malta kardamona
  • 100 g Dansukker želejas cukura „Multi”

Mērcei

  • 500 g (1 l) zemeņu
  • 2 tējk. saberztu zaļo piparu graudu
  • 2 ēd. kar. Dansukker niedru cukura „Demerara”

Saldo krējumu ar kanēļa standziņu un kardamonu 2 minūtes uzvāra. Iemaisa želejas cukuru un vāra 30 sekundes. Caur sietu masu salej 4 glāzēs vai bļodiņās. Līdz pasniegšanai atdzesē ledusskapī.

Zemenes sagriež gabaliņos, pievieno zaļo piparu graudus, cukuru un uzvāra. Karstās zemenes pasniedz ar desertu.

Šo recepti sastādīja

Dansukker