Pankūkas ar ķirbi un kaltētām ogām

20 gab.
Pankūkas ar ķirbi un kaltētām ogām
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

300 g ķirbja (iztīrīta un nomizota)
2 olas
50 g Dansukker Tumšā cukura sīrupa
200 ml kefīra
100 g kaltētu ogu (ķirši, dzērvenes, fizālis vai citas)
1 tējkar. cepamā pulvera
200 – 250 g kviešu miltu
Augu eļļa cepšanai

Ķirbi sarīvē uz vidēji smalkas rīves. Ja ķirbis ir ļoti sulīgs, lieko sulu nolej. Olas uzputo un pievieno sīrupu. Tumšais cukura sīrups piešķirs karameļu garšu, kas īpaši sader kopā ar ķirbi. Olu un sīrupa masai pievieno kefīru, ķirbi, ogas un visu izmaisa. Pievieno izsijātus miltus un cepamo pulveri. Ļauj masai atpūsties un miltiem uzbriest. Pannā ielej eļļu, uzkarsē un cep pankūkas 5-7 minūtes no katras puses, līdz zeltainas.

Receptes autore - Rita Stramkale
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker