Olbaltumu spociņi

Bezē spociņi ir neticami gards konditorejas izstrādājums. Jautra nodarbe gan lieliem, gan maziem. Kāpēc gan Helovīnos neuzcept šokolādes torti un to neizdekorēt ar vairākiem bezē spociņiem?
Olbaltumu spociņi
Vērtējums: (1gab.)

Sastāvdaļas

  • 6 olu baltumi
  • 300 g Dansukker smalkā cukura
  • 1 šķipsniņa sāls

Ar putotāju vidējā ātruma režīmā saputo olu baltumus stingrās putās. Pievieno sāli un cukuru un, uzstādot putotājam lielāko ātrumu, turpina putot, līdz masa kļūst viendabīga. Iepilda masu konditorejas špricē un izpūš spociņu formā. Cep cepeškrāsns vidū 125°C apm. 1 stundu. Izliek uz restītēm. Spociņu acīm izmanto izkausētu šokolādi vai glazūru.

Šo recepti sastādīja

Dansukker