Sastāvdaļas
3 olas
300 g Dansukker baltā smalkā cukura
200 g kokosriekstu pulvera
75 g kviešu miltu
5-10 g Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
200 ml šķidrā margarīna
100 g ogu, piem., jāņogu, aveņu vai melleņu
Instrukcijas
Sakuļ olas ar cukuru gaisīgās putās. Iemaisa kokosriekstu pulveri, miltus, vaniļas cukuru un margarīnu. Sadala mīklu pa 12 kēksu veidnēm. Iespiež mīklā ogas. Cep cepeškrāsns vidusdaļā 190 °C apm. 15 minūtes.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.