Marinēti citroni

Marinēti citroni
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

2 kg ekoloģiski audzētu citronu
1000 ml ūdens
100 g jūras sāls
500 ml baltvīna etiķa
200 g Dansukker baltā cukura
2 lauru lapas
1 kanēļa standziņa
3 ķiploka daiviņas
1tējkar. melno piparu graudu 

Citronus rūpīgi nomazgā un saliek izmazgātās, sterilizētās burkās. Visas marinādes sastāvdaļas katliņā uzvāra, pārlej citroniem un burkas aizvāko. Uzglabā vēsā vietā vismaz 4 nedēļas pirms pasniegšanas.

Citronus var arī sagriezt 4 daļās vai šķēlēs. Šādā veidā tie gūs gatavi ēšanai jau pēc 1 vai 2 nedēļām.

Šo recepti sastādīja

Dansukker