Marinēta žāvētā reņģe

4 porcijas
Marinēta žāvētā reņģe
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

4 žāvētas reņģes

Marinādei
2 ēd. kar. Dižonas sinepju
2 ēd. kar. eļļas
1 ēd. kar. etiķa
2 ēd. kar. Dansukker tumšā Muscovado cukura
1 šķipsniņa sāls

Garnējumam
2 vārītas olas
1 sarkanais sīpols
1 diļļu saišķītis

Marinādei sajauc kopā Dižonas sinepes, eļļu, etiķi, Muscovado cukuru un sāli.

Notīra žāvētas reņģes un ieliek filejas bļodā. Uzlej marinādi, ieliek to ledusskapī uz vismaz 5 stundām - jo ilgāk, jo labāk. Pasniedz ar maizi vai kartupeļiem.

Šo recepti sastādīja

Dansukker