Marcipāna un ērkšķogu bulciņas

25-30 gabaliņi 1,5 stundas
Marcipāna un ērkšķogu bulciņas
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

    Mīkla

    • 50 g rauga
    • 200 g mīksta sviesta
    • 300 g kviešu miltu
    • 40 g Dansukker Dzidrā sīrupa
    • 2 olas

    Pildījums

    • 150 g marcipāna
    • 75 g Dansukker Farīna cukura
    • 100 g mīksta sviesta
    • 200 g ērkšķogas

    Dekorēšana

    • Ola
    • Mandeļu pārslas
    • Dansukker cukura pērlītes

    Raugu sadrupina. Sviestu sakapā. Visas mīklas sastāvdaļas sastrādā vijīgā masā un atstāj uz 15 minūtēm.

    Sagatavo pildījumu. Sarīvē marcipānu un samaisa ar Farīna cukuru un sviestu.

    Mīklu izliek uz iemiltotas virsmas un sadala trīs daļās. Katru daļu izveltnē 20x35 cm loksnē. Pildījumu kārto gareniski loksnes vidējā joslā, pievieno ērkšķogas, malas pārloka pāri, pārklāj ar tīru dvielīti un atstāj uz 40 minūtēm uzrūgt.

    Cepeškrāsni noregulē uz 200°C. Ruletes pārsmērē ar sakultu olu un pārkaisa ar mandeļu skaidiņām un cukura pērlītēm.

    Cep krāsns vidējā daļā apmēram 20 minūtes. Atstāj atdzist un tad sagriež mazākos gabaliņos.

    Šo recepti sastādīja

    Dansukker