Sastāvdaļas
125 g Dansukker baltā smalkā cukura
1 ola
200 g smalki samaltas mandeļu masas
250 g miltu
3 g sāls
1 ola
50 g Dansukker Balto cukura pērlīšu
Instrukcijas
Sviestu saputo kopā ar cukuru, pievieno olu un mandeļu masu. Uzmanīgi iesijā miltus, pievieno šķipsniņu sāls. Gatavu mīklu atstāj ledusskapī uz 30 minūtēm.
Mīklu izrullē uz cepamā papīra loksnes 1 cm plānā kārtā, izspiež ar formiņu cepumus, pārziež ar olas un ūdens maisījumu un pārkaisa ar cukura pērlītēm. Cep sakarsētā krāsnī 175˚C 8–9 minūtes.
Cepumus uzglabā sausā vietā.
Receptes autors - Kaspars Jansons
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.