Marcipāna cepumi ar cukura pērlītēm - Receptes

Marcipāna cepumi ar cukura pērlītēm

700 g
Marcipāna cepumi ar cukura pērlītēm
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

125 g sviesta
125 g Dansukker baltā smalkā cukura
1 ola
200 g smalki samaltas mandeļu masas
250 g miltu
3 g sāls

1 ola
50 g Dansukker Balto cukura pērlīšu

Sviestu saputo kopā ar cukuru, pievieno olu un mandeļu masu. Uzmanīgi iesijā miltus, pievieno šķipsniņu sāls. Gatavu mīklu atstāj ledusskapī uz 30 minūtēm.

Mīklu izrullē uz cepamā papīra loksnes 1 cm plānā kārtā, izspiež ar formiņu cepumus, pārziež ar olas un ūdens maisījumu un pārkaisa ar cukura pērlītēm. Cep sakarsētā krāsnī 175˚C 8–9 minūtes.

Cepumus uzglabā sausā vietā.

Receptes autors - Kaspars Jansons



Šo recepti sastādīja

Dansukker

;