Mango cepumi

Apmēram 25
Mango cepumi
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

Mīklai 
300 ml kviešu miltu 
100 g sviesta vai margarīna  
50 ml Dansukker niedru cukura „Demerara” 
1 ola

 

Glazūrai 
100 g mandeļu 
50 g sviesta vai margarīna  
2 olas 
100 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”

 

Želejai 
200 g mango biezeņa 
200 ml Dansukker želejas cukura „Multi”

Samaisa kopā mīklas sastāvdaļas un liek mīklu uz 1 stundu ledusskapī.

 

Izrullē mīklu 25x25 cm lielā taisnstūrī. Liek to platā, šaurā cepešplātī. Mandeles sadrupina. Taukvielu izkausē. Olas un niedru cukuru uzkuļ gaisīgās putās un pievieno tām mandeles un taukvielu.

 

Apsmērē ar glazūru mīklas taisnstūri. Cep krāsns vidusdaļā 175°C apmēram 20 minūtes.

 

Katliņā samaisa želejas cukuru ar mango biezeni, uzvāra un pavāra 30 sekundes. Pārsmērē kūku ar želeju. Sagriež 25 taisnstūrīšos.

Šo recepti sastādīja

Dansukker