Sastāvdaļas
Mīklai
300 ml kviešu miltu
100 g sviesta vai margarīna
50 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”
1 ola
Glazūrai
100 g mandeļu
50 g sviesta vai margarīna
2 olas
100 ml Dansukker niedru cukura „Demerara”
Želejai
200 g mango biezeņa
200 ml Dansukker želejas cukura „Multi”
Instrukcijas
Samaisa kopā mīklas sastāvdaļas un liek mīklu uz 1 stundu ledusskapī.
Izrullē mīklu 25x25 cm lielā taisnstūrī. Liek to platā, šaurā cepešplātī. Mandeles sadrupina. Taukvielu izkausē. Olas un niedru cukuru uzkuļ gaisīgās putās un pievieno tām mandeles un taukvielu.
Apsmērē ar glazūru mīklas taisnstūri. Cep krāsns vidusdaļā 175°C apmēram 20 minūtes.
Katliņā samaisa želejas cukuru ar mango biezeni, uzvāra un pavāra 30 sekundes. Pārsmērē kūku ar želeju. Sagriež 25 taisnstūrīšos.
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.