Mālpils siera uzkoda ar aveņu marmelādi, zaļumiem un svaigām ogām

4 porcijas
Mālpils siera uzkoda ar aveņu marmelādi, zaļumiem un svaigām ogām
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

600 g Mālpils siera
125 g zaļumu maisījuma
30 g ciedru riekstu
50 g rupjmaizes grauzdiņu
250 g svaigu ogu
5 g sviesta

Aveņu marmelādei
160 g svaigu aveņu
100 g ābola bez mizas
100 g Dansukker Zeltainā cukura sīrupa
80 g ūdens

Mērcei 
80 g olīveļļas
1 saišķis svaiga bazilika
Sāls

 

Pagatavo aveņu marmelādi: visas sastāvdaļas liek katliņā, uz lēnas uguns vāra, līdz sabiezē, un tad izkāš.

Pagatavo mērci: bazilika lapiņas atdala no kātiņiem, pieliek nedaudz sāls, pielej olīveļļu un visu sablenderē.

Visu kārto uz šķīvja.

 

Receptes autore - Aija Garbāne

Šo recepti sastādīja

Dansukker