Lieldienu kēksiņi – cālīši

Apmēram 12
Lieldienu kēksiņi – cālīši
Vērtējums: (1gab.)

Sastāvdaļas

Kēksi, kēksu recepte

Glazūrai
300 g Filadelfijas siera 
100 ml Dansukker pūdercukura 
2 ēd. kar. Dansukker Dzidrā cukura sīrupa 
1 ēd. kar. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu

Dekorēšanai 
200 g kokosriekstu skaidiņu 
12 veselas mandeles 
Konfektes  

Pagatavo kēksus pēc receptes saitē. Ļauj atdzist un noņem kēksu formiņas.

Sajauc kopā visas glazūras sastāvdaļas. Kokosriekstu skaidiņas viegli apgrauzdē pannā.

Apsmērē kēksus ar glazūru. Apviļā kokosriekstu skaidiņās, līdz kēksi pilnībā apklāti.
Mandeli iesprauž kā knābīti un no konfektēm izgatavo actiņas, sekstītes un peciņas.

Šo recepti sastādīja

Dansukker