Sastāvdaļas
Pīrāgiem
200 g gatavas smilšu mīklas
Pildījumam
125 g miltu
2 olas
250 g Dansukker baltā smalkā cukura
200 g sviesta
100 g lazdu riekstu
Instrukcijas
Smilšu mīklu izveltnē un ieklāj ietaukotās veidnēs.
Miltus, olas, cukuru un sviestu samaisa un kārto veidnē pāri mīklai. Visu dekorē ar lazdu riekstiem, iespiežot tos pildījuma masā. Pīrāgus cep sakarsētā krāsnī 185˚C apmēram 20 minūtes.
Pirms izņemšanas no veidnes kārtīgi atdzesē. Pīrāgu pasniedz ar ogu mērci vai saldējumu.
Receptes autors - Kaspars Jansons
Vēlies uzzināt ko vairāk par Nordic Sugar un mūsu produktiem un pakalpojumiem?
Lieldienu saldumi
Šeit atradīsi gan konditorejas izstrādājumus, konfektes un desertus priecīgai Lieldienu svinēšanai.
Cepsim plātsmaizes pašas
Cept plātsmaizes ir vienkārši un praktiski, turklāt viss būs pašas pagatavots. Īsti laikā, ja plānojat rīkot viesības vai ielūgt kolēģus uz kafijas pauzi.
Lieliski sasilda aukstajā laikā
Piedāvājam receptes tējas, kafijas un karstas šokolādes pagatavošanai. Pagatavotos dzērienus varēsiet ņemt līdzi termosā vai baudīt mājās visas dienas garumā.
Pankūkas
Bērniem garšo pankūkas. Protams, arī pieaugušajiem tās garšo. Pankūkas lieliski noder gan līdzņemšanai ceļā, gan kā uzkoda, vēlās brokastis vai saldais ēdiens.
Citrusaugļu laiks
Kas gan ir labāks par rīta sākumu, uz maizes uzziežot pašgatavotu marmelādi? Lai par iedvesmu kalpo šīs sezonas citrusaugļi!
Burvīgā šokolāde
Mmm! Kas gan var būt labāks par gardu šokolādes kūku ar īpašu pildījumu, kas liek dvēselei līksmot? Tas var būt atsevišķs mirklis dzīves saldināšanai vai arī labas maltītes nobeigums.