Lazdu riekstu pīrāgi aveņu mērcē - Receptes

Lazdu riekstu pīrāgi aveņu mērcē

4 porc.
Lazdu riekstu pīrāgi aveņu mērcē
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas


Pīrāgiem
200 g gatavas smilšu mīklas

Pildījumam
125 g miltu
2 olas
250 g Dansukker baltā smalkā cukura
200 g sviesta
100 g lazdu riekstu

Smilšu mīklu izveltnē un ieklāj ietaukotās veidnēs.

Miltus, olas, cukuru un sviestu samaisa un kārto veidnē pāri mīklai. Visu dekorē ar lazdu riekstiem, iespiežot tos pildījuma masā. Pīrāgus cep sakarsētā krāsnī 185˚C apmēram 20 minūtes.

Pirms izņemšanas no veidnes kārtīgi atdzesē. Pīrāgu pasniedz ar ogu mērci vai saldējumu.

Receptes autors - Kaspars Jansons



Šo recepti sastādīja

Dansukker

;