Lasis ar rudzu maizi un ķimenēm

4 porcijas
Lasis ar rudzu maizi un ķimenēm
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

600 g laša filejas
4 šķēles rudzu maizes
2 ēd. kar. Dansukker nerafinēta cukurniedru cukura
1 ēd. kar. akmens sāls
Zaļumi dekorēšanai

Laša fileju sagriež 4 daļās. Rudzu maizi apgrauzdē, sasmalcina blenderī, pievieno sāli un cukuru. Katru gabalu atsevišķi ierīvē ar rupjmaizes, sāls un cukura maisījumu, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 12 stundām ievilkties.

Pasniedz kā uzkodu, salgrieztu šķēlītēs, dekorē ar zaļumiem pēc vēlēšanās.

Receptes autors - Mārtiņš Sirmais
 

Šo recepti sastādīja

Dansukker