Laša fileja laima – ingvera marinādē

4 porc.
Laša fileja laima – ingvera marinādē
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

400 g laša filejas bez ādas un asakām

Marinādei
1 šalotes sīpols
2 ēd. kar. sojas mērces
50 ml Dansukker Dzidrā cukura sīrupa
1 laima sula un miziņas
2 ēd. kar. saulespuķu eļļas
1 ēd. kar. sezama eļļas
1 svaiga ingvera sakne, sarīvēta

Šalotes sīpolus nomizo un sagriež smalkos kubiņos. Pievieno pārējās mērces sastāvdaļas. Visas sastāvdaļas rūpīgi sajauc.

Laša fileju sagriež 2 cm plānās šķēlēs, pārziež no abām pusēm ar marinādi un ļauj ievilkties 5–10 minūtes, tad cep uz sakarsēta grila vai pannas pa 1 minūtei no katras puses.

Receptes autors - Kaspars Jansons



Šo recepti sastādīja

Dansukker