Laša fileja ar apelsīnu un Muscovado mērci

10 porcijas
Laša fileja ar apelsīnu un Muscovado mērci
Vērtējums: (0gab.)

Sastāvdaļas

2 kg laša filejas
5 ēd. karotes Dansukker tumšā Muscovado cukura
250 g apelsīnu sulas
200 g apelsīnu fileju
10 ēd. kar. rīvmaizes
5 ēd. kar. sviesta

Laša fileju marinē apelsīnu sulā 1 dienu. 3 ēdamkarotes Muscovado cukura sajauc ar sviestu un rīvmaizi. Laša fileju liek uz plāts, pārklāj ar maisījumu un cep cepeškrāsnī 25 minūtes 180°C.

Mērcei 2 ēdamkarotes Muscovado cukura izkausē uz pannas, pievieno apelsīnu filejas un nedaudz sāls.

Receptes autors - Lauris Aleksejevs



Šo recepti sastādīja

Dansukker