Krāsnī cepti kāļi ar āboliem

4 - 6 personām
Krāsnī cepti kāļi ar āboliem
Vērtējums: ( 0 gab.)

Sastāvdaļas

6 vidēja izmēra mizoti kāļi
2 skābi āboli
5 ēd. kar. Dansukker Niedru sīrupa
3 anīsa zvaigznītes
100 g sviesta
sāls un pipari pēc garšas
 


Kāļus un ābolus sagriež daiviņās, izkārto uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru, pārkaisa sāli un piparus. Katliņā uzsilda Niedru sīrupu, izkausē sviestu, pievieno anīsu un maisījumu pārlej kārtojumam. Cep krāsnī 45 minūtes 200°C, regulāri apmaisot. Pasniedz kopā ar ceptu gaļu vai zivi.


Receptes autors – Lauris Aleksejevs
 

 

Šo recepti sastādīja

Dansukker