Konservēti čili pipari

Konservēti čili pipari
Vērtējums: (0 gab.)

Sastāvdaļas

  • 20 zaļie čili pipari
  • 20 sarkanie čili pipari
  • 800 ml ūdens
  • 200 g Dansukker smalkā cukura
  • 150–200 ml etiķa esences
  • 50 g sāls

Ieliec čili piparus vārošā ūdenī un karsē 5–15 minūtes. Ilgāks karsēšanas laiks dod maigāku garšu. Nolej ūdeni. Ūdenī sajauc etiķa esenci, cukuru un sāli un uzvāri. Pievieno blanšētos čili piparus un karsē zem vāka 5–15 minūtes. Salej siltās, tīrās burkās. Pārlej ar maisījumu un noslēdz burkas. Glabā ledusskapī. Lieliski garšo ar hamburgeriem, kebabiem vai, piemēram, gaļas sautējumiem.

Šo recepti sastādīja

Dansukker